fredag 28 september 2007

Tiden - vart tar den vägen?

Tur att det är FREDAG! Kanske jag läser ut boken i helgen? I kväll ska jag nog bara softa i soffan med cheeseballz och Kalle men i morgon är en ny dag...hehe. Jag har tänkt mycket på vad man ska göra åt att man har för lite tid..och lösningen är... ... ... ...

-Nä, jag har ingen lösning

Ciao!




4 kommentarer:

Annas resa sa...

Men du, du tror inte att du kanske skulle stressa MINDRE med tex hämtningarna om du jobbade färre timmar? Sen så tror jag inte att du skulle höja ribban i ambitionsnivå om du jobbade mindre. Jag tror att man har den ambitionsnivå man har och du skulle säkert ha tid för att läsa mer då du fick hem två mindre trötta flickor tidigare på eftermiddagarna som lekte harmoniskt hemma medan du låg i soffan med en bok och tog igen dig innan du satte igång med middagen... (en fantasi, kanske?).

Hursomhelst så tycker jag att ni kan köpa en till bil så att Kalle och Daniel kan börja samköra och på så sätt halvera besninkostnaden för våra familjer. Som det är nu är vår bensinkostnad/månad ett skämt.

För övrigt borde vi väl sammanföra våra småtjejer någon gång så att de kan börja snacka politik redan nu och uppfylla sina mödrars aldrig uppfyllda drömmar....typ.

Frida sa...

Jag säger bara Cheezballs...mmmmm...och ett tjänstehjon kanske skulla vara lösningen? Det verkar ju hett med hushållsnära tjänster nuförtiden :)

Elinor sa...

Anna: Du har alldeles rätt om att man har den ambitionsnivå man har! Jag måste nog tänka mer på detta. Vi får se om det blir någon bil snart..jag hoppas. Apropå våra omipotesdrömmande (i alla fall Ella) döttrar så vore det roligt att se vad som hände om de fick makten... "Obegränsat antal glassar per dag" tror jag står högt på Ellas dagordning. :)

Elinor sa...

Frida: Tja.. Jag är inte något stort fan av hushållsnära tjänster.. men en syster-au-pair kanske skulle hjälpa *hihi*