onsdag 24 oktober 2007

På snorfronten intet nytt

Jag har bestämt mig. Jag ska bli frisk! Jag kan bli det..Kanske.. aldrig..Blä. Men jag ska i alla fall gå till jobbet i morgon för till slut blir man less på att vara sjuk och man vet aldrig, några alvedon och lite lektioner kanske är just den rätta kuren för snor och heshet (kanske inte?). Skit.

Roligare: Vi har fått hem bilen!!! Superfin och miniliten.

ciao.

6 kommentarer:

Annas resa sa...

Äntligen får jag tumen ur och skriver här adressen till boknadeln i England. Jag tror att den är typ www.barterbooks.co.uk
Och så undrar jag vad ni har köpt för bil?
Och så undrar jag om Cilla har pratat nåt om att bjuda in till bokklubb?
Hoppas att du blivit friskare!
Trevlig helg!

Frida sa...

Krya på dig, Elli! Jag kommer nästa helg och hoppas att jag slipper bli smittad av Piteförkylningen...Evelina är sjuk nu, stackarn. Nu ska jag försöka skriva min rapport *piskan viner*

Unknown sa...

Sara börjar bli frisk nu, men det har tagit två veckor...Lånar gärna Exit Music nrä du är klar (kanske går att skicka med Froiedchen som ska upp snart)

Unknown sa...

"när" ska det vara såklart...inte "nrä" (Froiedchen är dock stavat helt korrekt)

Elinor sa...

Hej,
Anna: tack för adressen och vi har köpt en VW polo som du kan se på Kalles blogg (calvinoman) på bild (typ om du är riktigt intresserad alltså) cilla är tyst om bokklubb men jag ska var på henne i morgon. HIHI.

Frida: Kul att du kommer. Är du också på facebook eller äre bara Evelina?

Lars: Du får låna boken - men bara om du är snäll mot den!

Frida sa...

Jag försöker stå emot grupptrycket...men...det blir väl facebook förr eller senare. Jag blir bara lite paranoid av facebook. Social kontroll?