söndag 20 april 2008

En halv gul sol - Chimamanda Ngozi Adichie


Jag har kastat "Saturday" åt sidan till förmån för den här lovande boken! Jag har läst 100 sidor och jag tycker att ni genast ska läsa den!
Så. Då har jag sagt det om boken och nu ska jag jaga isäng barnen så ni får läsa om vad den handlar om någon annan stans (en bokhandel kanske?).
Gokväll.

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Vadå? Menar du att du inte gillar Lördag? Den som var så bra!
Jag har planslöst cirklat runt boklen om Pi i tanken, men inte vågat mig på den. Efter att ha läst dina tankar kring den blev jag inte nå mer övertygad direkt.

Hur gick det med Shantaram? Mamma läser den nu och säger att den var supergripande direkt. Funderar på att ge mig i kast med den man kanske väntar på att den kommer på pocket, för jag orkar nog inte hålla den uppe, så tjock som den är.
Trevlig vecka på dig!

Elinor sa...

Jag tror att jag helt enkelt inte ville ha en sådan bok som Lördag just nu...Den verkar bra på ett lite jobbigt sätt - ungefär som kärlekens raseri (om du läst den?). Shanraram har jag dumt nog införskaffat på engelska och just nu kändes det så skönt att läsa på svenska och så är den ju så lång att jag tror att den får vänta till sommarlovet (det kommer!! snart men aldrig snart nog..). Jag ska nog försöka att läsa ut "Saturday" innan jag måste lämna tillbaka den till bibblo men just nu tjuvläser jag "en halv gul sol" i stället. :)